• STAP 1: KIES UW DOMEINNAAM


  • STAP 2: KIES UW HOSTINGPAKKET


Over ons

HostingDirect.nl is onderdeel van Today Concepts B.V., een hostingbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitswebhosting. Dankzij deze achtergrond hebben wij de mogelijkheid om hoogwaardige webhosting aan te bieden tegen bodemprijzen. Onze werknemers zijn fulltime bezig met het up-to-date houden van onze systemen en met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor onze klanten.

Met HostingDirect.nl spelen wij in op de vraag naar betaalbare kwaliteitshosting met veel opslagruimte en dataverkeer. Een compromis is dan wel dat wij bij HostingDirect.nl geen telefonische support bieden. Ons doel is om eventuele vragen, die wij per e-mail krijgen, zo snel mogelijk op te nemen in het ondersteuningsgedeelte van onze website. Op deze manier kunnen onze klanten zo veel mogelijk zelf het antwoord op hun vragen kunnen vinden.

Accreditaties

Today Concepts B.V. is geaccrediteerd registrar van de SIDN, Nic-IT, EurID, Nunames, Nominet, DNS Belgium. Daarnaast zijn we, als een van de weinige ISP’s van Nederland, geaccrediteerd registrar van ICANN. Dit houdt in dat wij domeinnamen veelal rechtstreeks bij de bron in kunnen kopen, waardoor we onze prijzen laag en concurrerend kunnen houden.

ICANN is een non-profit organisatie die wereldwijd verantwoordelijk is voor de uitgifte van Top Level Domains (TLD’s). Het beheer van die TLD’s doen zij niet zelf, dit besteden zij uit aan derden. Zo is de SIDN verantwoordelijk voor het beheer van de .NL extensie, en DNS Belgium voor .BE. Generieke TLD’s als .COM en .NET kunnen worden geregistreerd bij de daarvoor bestemde registries. Doordat wij een van de 10 Nederlandse ICANN-geaccrediteerde registrars zijn, hebben wij als een van de weinige partijen in Nederland de mogelijkheid om deze domeinen rechtstreeks bij deze registries af te nemen en zijn wij niet afhankelijk van geaccrediteerde tussenpartijen. Hierdoor kunnen wij onze tarieven laag houden en u voor alle extensies een aantrekkelijk aanbod doen!

Onze gegevens

HostingDirect.nl
support@hostingdirect.nl

Today Concepts B.V.
Jan Campertlaan 2
3201 AX Spijkenisse
Nederland

BTW-nummer: NL8145.94.384.B02
KvK Rotterdam: 24372169

29 klanten gingen u vandaag al voor!
© 2001 - 2023 HostingDirect.nl is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21% BTW Privacy | Voorwaarden | ICANN Registrant policy